Kosmetisk tatuering / Permanent makeup & Camouflage i Eskilstuna

Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket.

Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!

Microblading, benämns även 3D ögonbryn skapar ett realistiskt intryck av hårstrån. Metoden är den mest efterfrågade behandlingen inom kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att rista in tunna, ytliga snitt i överhuden som skapar intrycket av riktiga hårstrån.

Formen och färgen anpassas efter varje persons ansikte och naturliga pigment. Vi följer inte trender eller former som hamnar långt utanför ens egna naturliga form. Ett kostnadsfritt återbesök ingår i ditt nya set inom 2 månader. Med tiden bleknar tatueringen vilket gör att man behöver fylla på med färg ca en gång per år.

Återbesöket bör vara inbokat redan när du kommer på din första behandling. Eftersom att vi är fullbokade och därför inte kan klämma in kunder, är det ditt ansvar att se till att ditt återbesöket är bokat i god tid. Återbesök bör äga rum 4-5 veckor efter ditt första besök.

FÖRE BEHANDLINGEN, ÖGONBRYN, EYELINER, LÄPPAR:

Samma dag som behandlingen ska du inte ha intagit koffein, Ipren/treo, omega 3 eller blodförtunnande medicin. Alvedon och Panodil går bra att ta innan. Vi utför ej behandling om har någon blodsmittande sjukdom eller blödarsjuka.

Du ska inte ha sår på området som ska behandlas, psoriasis, rosacea eller eksem. Du ska ej ha genetik för keliod ärrbildning.

Har du en tatuering som gjorts på en annan salong måste en konsultation bokas först, detta för att vi ska kunna bedöma om det går att få ett bra resultat eller ej.

Går man inte på en konsultation och bokar en behandling och vi på plats bedömer att vi inte kan åta oss ditt fall, då kommer vi att debitera fullt pris för förlorad tid.

Inte ha intagit alkohol 48 timmar innan behandling.

Inte ha gjort botox, fillers, microneedling, kemisk peeling 4 veckor innan och efter behandlingen. Du ska vara över 18 år.

Vi utför inte kosmetisk tatuering på gravida eller om du ammar. Se till att du har ätit ordentligt innan då det blir lättare att slappna av under behandlingen.

Ta med dig glasögon om du använder linser (eyeliner).

Frans & brynfärgning kan göras minst 2 veckor före behandling och först 2 veckor efter behandling (ögonbryn/eyeliner).

Du ska ej ha gjort fransförlängning innan behandling (eyeliner).

Har du lätt att få munsår/blåsor på läpparna kan behandling aktiveras av det, vi rekommenderar därför att du behandlar med Zivorax eller liknande 5 dagar innan behandling samt 5 dagar efter behandling (lipliner).

Eftervård:

Efter besöket får du med dig en eftervårdslapp och vaselin som räcker under läknings perioden.

Frågor Och Svar

Template is not defined.