PLASMAPEN- SENASTE TEKNIK I ESKILSTUNA

De snabba resultaten från vår avancerade och icke-kirurgiska Plasma Pen är helt fantastiska, nästan omedelbara och kan vara upp till 8 år – allt utan att behöva sutur, scalpels, ablation, kostsam och invasiv kirurgi

  • Senaste plasma pen från Clinicalsystem, Ögonlockslyft och hudlyft utan operation
  • Snabb och effektiv
  • CE-märkta och FDA-godkänd PLASMAPEN
hårbortagning

VAD ÄR PLASMA PEN?

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

plasma pen

HUR FUNKAR DET?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.

FÖRDELAR MOT KIRURGI

  • Snabb läkning och återhämtning.
  • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
  • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
  • Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Frågor Och Svar

 Slapp hud kring ögonen såsom hängande ögonlock, påsar under ögonen och hamsterpåsar” på hals och kinder • Rynkor och fina linjer • Ojämn hy

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle med plasma Pen, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar med plasma Pen. 2-3 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Området som ska behandlas bedövas med Emla kräm i 20-30 minuter innan plasma Pen behandlingen påbörjas. Därefter “öppnar man små kanaler” man över området som ska Plasma behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Våra utrustningar är bland marknadens mest avancerade med CE och FDA godkännande.

hDirekt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå efter behandlingen. En del patienter får svulnaden på över och under ögonlock till den tredje dagen och efter åt går svullnaden ner. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några sår kan man sminka över prickarna på huden. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-10 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-5 dagarna och går ner efter 3-5 dagar, och kan dämpas med kylblock. Behandlar man ögon kan man få stor svulnad runt ögon den 3-4 dagen. Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter plasmapen behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad plasma Pen behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.